لیزر موهای زائد

کلینیک تخصصی لیزر موهای زائد در اصفهان

لیزر موهای زائد

کلینیک تخصصی لیزر موهای زائد در اصفهان

تجهیزات آتش نشانی

معرفی تجهیزات آتش نشانی

کپسول آتش نشانی

کپسول های آتش نشانی دارای تنوع زیادی بوده و وزن و حجم های متفاوتی دارند. در این کپسول ها ماده خفه کننده احتراق، در دو نوع کف و پودر وجود دارد. عموما بدنه کپسول های آتش نشانی از فلز ساخته شده و باید دارای مقاومت بالا بوده تا بتواند فشار را به خوبی تحمل کند. بدنه کپسول های آتش نشانی لازم است در مقابل زنگ زدگی نیز مقاوم باشد و روش استفاده، نام کارخانه و سایر اطلاعات بر روی آن درج شده باشد. همچنین بدنه باید در مقابل زنگ زدگی و خوردگی از مقاومت لازم برخوردار باشد. این کپسول ها به خاطر حمل و نقل و جای گیری ساده در دست آتش نشانان به شکل استوانه های ته گرد ساخته می شوند.

تجهیزات آتش نشانی تهران


خاموش کننده های محتوی آب

که بر سه نوع سودا اسید، آب و هوا، آب و گاز می باشند. خاموش کننده های سودا اسید از قدیمی ترین خاموش کننده ها هستند و امروزه مورد استفاده قرار نمی­ گیرند. خاموش کننده های آب و هوا نیز از آب و هوای تحت فشار تشکیل یافته و کاملا تحت کنترل است. بدین صورت که بر روی در پوش آن مکانیزمی تعبیه شده که با فشار بر روی اهرم آن شیر خروجی باز می­ شود و با برداشتن فشار شیر خروجی بسته خواهد شد. خاموش کننده های آب گاز نیز دارای سیلندری است که 3/2 حجم آن از آب پر و برای تامین فشار مورد نظر برای تخلیه گاز کربن دی اکسید که در محفظه ی دیگری است استفاده می ­شود و با آزاد کردن ضامن آن گاز کربن دی اکسید خارج می­ شود. توجه شود که مدل های قدیمی این خاموش کننده ممکن است از کنترل خارج شود.

جعبه آتش نشانی


خاموش کننده های کف

که خود دارای دو نوع کف شیمیای و مکانیکی هستند. این کف ها مایعی هستند که پس از ریخته شدن بر روی مواد در حال اشتعال، روی آنها را می­پوشانند و از رسیدن اکسیژن به آن جلوگیری می­ کند که در اصطلاح به آن خفه کردن آتش می­ گویند. هم چنین موجب سرد شدن مواد در حال اشتعال نیز می ­شود. خاموش کننده های کف شیمیایی از دو مخزن تشکیل شده است که یکی داخل دیگری است. مخزن خارجی حاوی بی کربنات سدیم و مخرج داخلی حاوی سولفات آلومینیوم می باشد که قبل از خروج هیچ گونه تماسی باهم ندارند. در خاموش کننده های کف مکانیکی فشار لازم برای خروج هوا هم از راه دور تامین می ­شود.

قیمت جعبه آتش نشانی


خاموش کننده های پودری

که متشکل از از پودر و هوا و یا پودر و گاز می ­باشند. این خاموش کننده ها همانند خاموش کننده های آب و هوا هستند و فقط تفاوت آن­ها در تنوع سایز می ­باشد.

قیمت کپسول آتش نشانی


خاموش کننده های دی اکسید کربن

این خاموش کننده ها به دلیل محفظه فولادی خود سنگین تر می ­باشند. به همین دلیل سایزهای کوچک آن­ها مرسوم است و در صورت نیاز به سایزهای بزرگ تر آنها را به شکل چرخدار برای سهولت حمل می ­سازنند.

جعبه آتش نشانی اصفهان


خاموش کننده های مواد هالوژنه

این خاموش کننده ها به دلیل آسیب به لایه ازون و محیط زیست از رده خارج شده است.

جعبه آتش نشانی توکار


 تجهیزات آتش نشانی صنعتی

کوپلینگ اینترلاک

برای وصل کردن شلنگ های آب مورد استفاده قرار می­ گیرد تا بتوان طول شلنگ های آب پاش را به حداکثر مقدار مورد نیاز رساند.

قیمت جعبه آتش نشانی آریا


هیدرانت

که به دو صورت زمینی و زیر سطحی در معابر عمومی استفاده می­ شود و هنگام آتش سوزی می ­توان از آب ذخیره شده آن بهره جست.


هیدرانت اینترلاک

برای استفاده از آب هیدرانت های موجود در سطح شهر و معابر مورد استفاده قرار می ­گیرد.


آچار آتش نشانی

برای باز و بسته کردن هیدرانت های موجود در سطح شهر مورد استفاده قرار می­ گیرد.


دستگاه های دتکتور

برای تست دود از راه دور مورد استفاده قرار می گیرد.


شلنگ های پیشرفته

این نوع از تجهیزات آتش نشانی بیشتر از نوع لاستیک طبیعی بوده و در برابر شرایط گوناگون مقاوم هستند.


آژیرهای اعلام حریق

یکی از انواع تجهیزات آتش نشانی صنعتی آژیرهای اعلام حریق هستند که همان طور که از اسمش پیداست، هنگام شروع آتش نشانی اخطار می دهد.


اسپرینکلر

یک دمای خاص روی آن ها به صورت پیش فرض تنظیم شده و در هنگام رسیدن به آن دما با الگو های خاص اقدام به اسپری کردن آب می­کنند.اسپرینکلر ها را بر اساس نوع اتصال به سه نوع بالا زن، پایین زن، بغل زن (دیوار زن ) تقسیم می­ کنند.


جعبه آتش نشانی صنعتی

که در ساختمان های و مراکز صنعتی نصب و مورد استفاده قرار می­ گیرد و دارای تنوع بسیار زیاد بوده و از جنس شیشه، فلز و PVC ساخته می شود. در بعضی از این جعبه ها کپسول های آتش نشانی و در برخی دیگر نیز شلنگ های آب ضد حریق قرار می­ گیرد.


تناسب ساز ها

برای مخلوط کردن حجم مشخصی از کف و آب استفاده می شود.


تجهیزات آتش نشانی فردی

لباس و کلاه آتش نشانی، از معمول ترین ابزاری است که یک آتش نشان از آن ها استفاده می کند. این لباس ها تا حدی در مقابل حرارت مقاوم بوده و بدن آتش نشانان را از شعله مستقیم و همین طور حرارت تابشی شعله محفوظ نگه می دارند. در کنار این ابزار، وسایل دیگری همچون طناب و کمربند حرکت در ارتفاع، کفشهای ضد حرارت، کپسول اکسیژن، ماسک اکسیژن و … وجود دارد که جزو وسایل فردی آن ها به حساب می آید.

مقایسه تجهیزات آتش نشانی تهران و تجهیزات آتش نشانی آمریکا

تهران به عنوان پایتخت و پرجمعیت ترین شهر کشور از تجهیزات آتش نشانی پیشرفته تری نسبت به شهرهای دیگر برخوردار است. با گسترش برج سازی بیشتر نقاط تهران را ساختمان های بلند و سر به فلک کشیده تشکیل می­ دهند.


اما باید هنگام احداث و خرید از این برجها توجه داشته باشیم که اگر آتش سوزی اتفاق افتد آیا تجهیزات امداد و نجات آتش نشانی لازم برای اطفاء حریق موجود است یا خیر که جواب خیر می ­باشد. مراکز آتش نشانی دارای نردبان هایی با طول محدود هستند و عملا امکان اطفاء حریق طبقه های فوقانی برج ها وجود ندارد.


اما امروزه کشورهایی مانند آمریکا و دبی که مملو از ساختمان های بلند و غول پیکر هستند از تجهیزات آتش نشانی پیش رفته ای همانند پهباد و بالگرد و ربات آتش نشان برای اطفاء حریق استفاده می­ کنند که در ایران از هیچ کدام آنها تا کنون استفاده نشده است. هم چنین به تازگی از جت های آتش نشان نیز در دوبی رو نمایی شده است.


تجهیزات آتش نشانی جزئی از تجهیزات ایمنی است که ما کمتر با آن سر و کار داریم، اما وجود آن در شرایط خاص ضروری است. این تجهیزات و لوازم تا به حال جان میلیون ها نفر را نجات داده و از وقوع حوادث ناگوار بسیاری جلوگیری کرده اند.

بکردانه

دستگاه روغن گیری

دستگاه روغن گیری و دستگاه روغن کشی شاید شما با نام این دوبرخورده باشید و این سوال برایتان پیش آمده باشد که تفاوت بین این دو چیست؟! در همین رابطه لازم دانستیم که در یک مقاله کوتاه به شما عزیزان بگوییم که روغن کشی و روغن گیری هر دو یک معنا در صنعت می دهند و تفاوتی با هم ندارند!در معنای لغوی این دو واژه هم اگر دقیق شویم خواهیم فهمید که روغن کشی از کشیدن روغنمی آید و روغن گیری از گرفتن روغن.


کلمات کشیدن و گرفتن وقتی در کنار کلمه روغن قرار می گیرندهر دو به معنای به دست آوردن می شوند، چرا که معنای کلمه کشیدن از جای بهجائی نقل مکان دادن هست که اینگونه خواهد شد: از دانه روغنی به روغن نقل مکان دادن.در رابطه با کلمه گرفتن و روغن هم که به این صورت خواهد شد: گرفتن روغن.olive oil processing machinery
 اگر توجه در معانی لغوی هم کنید Oil machine خواهید فهمید که مفهوم هر دو ترکیب یک معنا رو منتقل می کنند.

کره گیر


روغن های حاصل در روش گرم قابلیت مصرف را بطور مستقیم ندارند و پایه طبیعی و خلقی آنها تخریب شده مضافا از نقطه نظر علمی:

١- روغن ها دارای رنگ دانه های تیره حاصل از گرما دهی و یا گرمای حاصل در روش روغن گیری گرم هستند.


٢- ماهیت روغن ها بهم ریخته – و گاهی میزان ترانس روغن ها دگرگون و یا افزایش پیدا کرده است.


٣- سمومی مثل گلیکوزیلانات و اروسیک اسید و یا گسیپول بسته به گونه دانه روغنی مصرف شده در روغن های روغن گیری شده به روش گرم قابل مشاهده هستند.


۴- سازگاری طبیعی روغن های حاصل در روش روغن گیری گرم و حسب مصرف در خوراک انسانی بشدت آسیب دیده اند و بطور کلی ویتامین های محلول در روغن از بین رفته است و روش گرم هرگز نمیتواند جوابی برای موارد مصرفی ای همچون داروو موارد بهداشتی حسب مصرف روغنها داشته باشد.

دستگاه ارده ساز


گرچه که حامیان روش روغن گیری گرم برای چاره این کار پالایش شیمیایی را تجویز و اعمال می نمایند اما حقیقتا بازگشت حالت طبیعی روغن و فی الواقع ماهیت اصلی روغن، امری محال و ممتنع است و روغن های طریق روغن گیری گرم بعد از تصفیه اینگونه وصف می شوند که چشم و زبان و بینی را فریب میدهند!

بنیان دستگاه روغن گیری

بعد محاسبات اقتصادی و کیفیت آن که از حدود ۵٠ سال قبل بنیان گذاشته شد، که باعث ایجاد نشانه مخرب بر سلامت و ظهور امراض و بیماری های عروق و قلبی، بیحالی و نبود انرژی، سرطان سینه در خانمها، ناباروری نسلی و غیره شده است و در پی آن مملکت ها و دولت ها را ناچار به واردات دارو های قیمتی ضد سرطانها و بیماری های ایجاد
شده من جمله ام اس رایج کرده است. روش روغن گیری Cold- Pressing طریق مذکور از همان دانه های روغنی تمیز شده در روش روغن گیری Hot-Pressing بدون هیچگونه عمل آوری انجام می شود.

دستگاه آسیاب



دانه ها سرد Olive Oil Cold Press Machine وارد اکسترودر شده و کلیه عملیات لازم در اکسترودر محاسبه شده و کنترل های لازمه از قبیل خود گرمایشی توسط دستگاه انجام می شود

دستگاه روغن گیری پرس سرد

روش پرس های گرم و سرد دستگاه روغن گیری

روش پرس های گرم و روغن کشی باقیمانده روغن با حلال این طریق که نوعا Hot-Pressing نامیدهمیشود الزاما بایستی دانه های روغنی عمل آوری بشود و مراحلی چون پوست گیری، شکستن،ورقه ( پرک ) شدن، انتقالات و … از هر دستگاه مخصوص روغن گیری روش گرم را بهمراه داشته باشد.

دستگاه روغن گیری روش سرد

در حالی که روغن کشی روش سرد که به حاضر سازی دانه های روغنی نیازی ندارد نرخ تبدیلات را از قرار هر کیلو ۳۲٫۵ تومان اعلام نمودند ! از دیدگاه پیرامون زیستی هم روش روغن کشی پرس گرم دارای بوی زیاد و زننده و نشت حلال در روغن استحصالی و محیط و یا گوشه ها- کناره ها کارخانه است و نوعا برای همجواران چنین کارخانجاتی مراتب زیست محیطی مبتلا مشکلات است.از نظر آنالیز و مختصات – روغن حاصل چه تمام پرس بدست آمده باشد و چه چندی
از بازیافت روغن(کیک پرس) با حلال چهره گرفته باشد –روغن به وجود آمده با حدود ۲۰% لرد است – که مشکلات لرد گیری را هم بدنبال دارد و فرآورده به لحاظ نشت حلال های صنعتی قابل مصرف خوراک انسانی نیست و کلا در طبقه خام قرار میگیرد وبایستی این نوع روغنها حتما از نظر شیمیایی پالایش بشوند.

زودپز

زودپز چیست؟

زودپز قابلمه ای است که با کمک گرفتن از فشار بخار آب، باعث پخته شدن سریع تر مواد غذایی می شود.
نحوه کار زودپز

در شرایط نرمال، آب در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به جوش می آید و سپس شروع به بخار شدن می کند. پس از آن هر چقدر هم که به آب حرارت دهیم، سرویس قابلمه استیل دمای آن از ۱۰۰ درجه سانتی گراد بالاتر نمی رود بلکه میزان بخار آب افزایش می یابد. در حالی که در زودپز با تبخیر مایعاتی که غذا در آن غوطه ور است، فشار بخاری در بالای سطح غذا ایجاد می شود. فشار بخار ایجاد شده بر آبی که غذا در آن غوطه ور است فشار وارد کرده و نقطه جوش آن را بالا می برد. در نتیجه، آب در دمای بالاتری (در حدود ۱۲۱ درجه سانتی گراد) به جوش می آید. سرویس قابلمه گرانیتی دمای بالا و فشار بخار زیاد درون زودپز باعث پخت سریع تر مواد غذایی نسبت به حالت عادی می شود.
مزایای زودپز

– آشپزی با انواع زودپز باعث حفظ مواد مغذی و طعم غذا می شود. تحقیقات نشان داده است که هرچه زمان پخت غذا بیشتر باشد و هر چه که میزان آب و مایعاتی که برای طبخ غذا به کار گرفته می شود بیشتر باشد، مواد مغذی غذا بیشتر از بین می روند. این وسیله از یک سو با کم کردن زمان پخت مواد غذایی و از سوی دیگر با سوفله خوری مصرف اندکی آب برای پخت و پز، مواد مغذی موجود در غذا را حفظ می کند. هنگامی که از بخار با حرارت بالا برای پخت و پز استفاده می شود، طعم طبیعی مواد غذایی حفظ می شود. پس شما می توانید از مقدار کمتری نمک برای طبخ غذا در زودپز استفاده کنید. سبزیجاتی که سرویس قابلمه سرامیکی تحت فشار بخار آماده می شوند، مقدار کمتری از ویتامین ها، مواد معدنی، عطر، رنگ و طعم خود را از دست می دهند. بسته بودن درب زودپز هم، میزان تبخیر را کاهش می دهد، به همین دلیل است که میزان مایعات مصرفی در آشپزی با زودپز کم است.

– استفاده از این وسیله باعث صرفه جویی در زمان و انرژی نیز می شود. چشمگیر